Bedrijfsovername advies

Ontdek in 2 minuten de waarde van je bedrijf.

Philip van der Hoek

Philip is onze man op het gebied van commercieel, zakelijk vastgoed. Philip is bijzonder thuis in de wereld van vastgoedfinancieringen en hij weet wat er te koop is in de markt van banken, vastgoedbeleggers en institutionele investeerders. Philip bedient een aantal grote vastgoedfinanciers waarbij hij aanzienlijke besparingen op rente en kosten voor zijn klanten heeft gerealiseerd. 

Philip van der Hoek | Vastgoed

alles op een rij

Ontdek wat we voor je kunnen doen op gebied van bedrijfsovername advies.

En kan je iets toch niet vinden?

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen? Ga voor gegarandeerd succes bij de overname door met dit bewezen stappenplan de verkoop van je bedrijf te realiseren.

Management buy out

Management buy out succesvol maken? Ontdek hoe je hoge kosten voorkomt en ook nog eens zeker weet dat jouw buy out slaagt.

Inkopen in bedrijf

Inkopen in een bedrijf? Zorg ervoor dat het een succes wordt voor beide partijen en laat je goed begeleiden als je je wilt inkopen in bestaande bedrijven.

Waarde bedrijf bepalen

Waarde van je bedrijf bepalen? Ontdek hier in 1 minuut met onze gratis tool de waardebepaling van je bedrijf en bereken eenvoudig wat het waard is.

Overname financieren

Overnamefinanciering nodig? Bereken hier de maximale financiering van je overname en zie welke rente en looptijd geldt zodat je het juiste krediet kiest.

Investeerders zoeken

Investeerders zoeken? Ga voor een succesvolle investeringsronde en bekijk hoe wij jou helpen bij het zoeken van de juiste investeerders voor jouw bedrijf.

Hotel verkopen

Hotel verkopen? Dat is maatwerk en vanwege goodwill wilt u er geen ruchtbaarheid aan geven. Bekijk nu hoe onze specialisten helpen bij verkopen van hotels.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen? Voorkom veelgemaakte fouten die andere ondernemers maakten en ontdek met of het haalbaar is als je bedrijven wilt overnemen.

Waarde bedrijf bepalen

Waarde van je bedrijf bepalen? Voorkom dat je te weinig krijgt en doe hier in 1 minuut met onze gratis tool de waardebepaling van je bedrijf.

Goodwill berekenen

Goodwill berekenen? Ontdek online in 1 minuut waar je bij de aankoop of verkoop van bedrijven aan moet denken met het berekenen van goodwill.

Due diligence

Due diligence onderzoek? Voorkom dat er lijken uit de kast komen na een overname waardoor je je behoorlijk zou kunnen verslikken zonder goed onderzoek.

Intentieovereenkomst

Intentieovereenkomst bij overname of een management buy in of buy out? Onze professionals staan klaar voor een letter of intent opstellen.

Franchise overnemen

Franchise overnemen? Kies voor een succes door een goede voorbereiding en ontdek waar je op moet letten als je een bestaande franchise wilt overnemen.

Bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering aanvragen? Gebruik de gratis online tool om de maximale financiering voor je bedrijf te berekenen en zie hoeveel je kunt financieren bij de overname van bedrijven.

Management buy in

Management buy in? Voorkom dat je een te hoge prijs betaalt voor je MBI door de beste strategie te bepalen als je dit traject ingaat.

Zakelijke lening

Zakelijke lening aanvragen zonder jaarcijfers kan altijd met spoed zonder gedoe, want online zakelijk lenen afsluiten kan altijd binnen 24 uur.

Partner advocatenkantoor

Partner bij advocatenkantoor worden? Ontdek dan welke financiële aspecten er zijn naast de juridische zaken als je je gaat inkopen.

Uitkopen aandeelhouder

Aandeelhouder uitkopen? Zorg ervoor dat de procedure voor uittreding, uitkopen of uitstoten van aandeelhouders soepel verloopt en voorkom hoge kosten.

Herstructurering bedrijf

Herstructurering bedrijf? Voorkom een faillissement en bekijk de optie van een doorstart met onze specialisten in het herstructureren.

Tandartspraktijk kopen

Tandartspraktijk kopen? Voorkom hoge kosten als je denkt aan een overname en ontdek waar je op moet letten bij het kopen van een tandartspraktijk.

Zakelijke lening

Zakelijke lening aanvragen zonder jaarcijfers kan altijd met spoed zonder gedoe, want online zakelijk lenen afsluiten kan altijd binnen 24 uur geregeld zijn.

Bedrijfsovername advies geeft je inzicht in de kansen en risico’s als je jouw bedrijf wilt laten overnemen. Ons bedrijfsovername adviesbureau is hierin gespecialiseerd en zorgt voor persoonlijke en succesvolle begeleiding.

Pieter Westland

Direct contact met één van onze financieel adviseurs?

Op zoek naar professionele ondersteuning bij het verkopen van je bedrijf? Wij helpen je graag tijdens het gehele proces.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is toch het lekkerste. Zeker als je echt de stap maakt, want dan zijn papers leuk en tools handig, maar wil je gewoon de beste professional in de markt persoonlijk spreken.

Ervaring

Ervaring

Ervaring is één ding, maar de juiste kennis en deskundigheid in huis hebben is zeker zo belangrijk. Daarom hebben wij professionals binnen elk gebied van de bedrijfsovername en juridische en financiele aspecten.

Geheimhouding

Geheimhouding

Uiteraard behandelen we alles wat je met ons bespreekt volledig discreet, zodat je zeker weet dat gevoelige informatie nooit naar buiten komt als je daar zelf niet voor de volle 100% achter staat.

Hoogste slagingspercentage

Hoogste slagingspercentage

Bedrijfsoverdrachten en investeringsrondes die wij begeleiden hebben de grootste kans van slagen door onze onvoorwaardelijke inzet en gave om de juiste multidisciplinaire teams samen te stellen als dat nodig is.

Bedrijfsovername advies