Tarieven

Vooraf het eerlijke verhaal

Onze tarieven

Eigenlijk weet je bij geen enkel kantoor vooraf waar je aan toe bent. Toch?

Nou, wij vertellen je dat wel eerlijk vooraf. En daarom bieden we voor de meest voorkomende situaties een vast tarief aan.

En wil je alleen een korte intake met 3 uur advies? Dan kan dat natuurlijk ook en ga je daarna alsnog dieper met ons op de zaak in, dan halen we dit bedrag gewoon van het vervolg af. Wel zo eerlijk. Nog vragen over onze prijstelling? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact op.

Investeerders zoeken

Tarieven adviestraject

Wij werken op basis van een vast uurtarief van €210 ex BTW voor adviestrajecten.

Voor grotere opdrachten zoals een volledig inkoop, uitkoop of verkooptraject (meer dan 25 uur) maken wij voor jou een op maat gemaakte offerte.

Investeerders zoeken

Waarderingsrapport vanaf €2950,-

Wil je een waarderingsrapport van uw bedrijf laten opstellen? Wij bieden twee verschillende pakketten aan. Een compleet en een uitgebreid rapport. Zo heb je zelf de keuze hoe uitgebreid het rapport moet worden. 

Handtekening bedrijf kopen

Privé workshop van 3 uur voor €500,-

Unieke mogelijkheid om binnen één dagdeel complexe zaken te bespreken met één van onze adviseurs. In een interactieve sessie kun je met al je vragen en plannen naar ons toe komen.

Pieter Westland

Direct contact met één van onze financieel adviseurs?

Op zoek naar professionele ondersteuning bij het verkopen van je bedrijf? Wij helpen je graag tijdens het gehele proces.

Privé workshop van 3 uur voor €500,-

Soms wil je eerst met een expert de diepte in, bijvoorbeeld om een idee van de waarde van je onderneming te krijgen, om een complexe onderhandeling voor te bereiden of om een zakelijk voorstel inzake koop of verkoop van aandelen uit te werken.

In dat geval bieden wij jou een interactieve, privé workshop aan met één van onze adviseurs voor de duur van 3 uur voor € 500,- ex BTW. Wij gaan dan in één dagdeel bij ons op kantoor met jou de cijfers analyseren, de waarde en de leencapaciteit vaststellen en samen een voorstel of een onderhandelingsstrategie uitwerken.

Bedrijfswaardering

Als het nodig is om een waardebepaling van het bedrijf te doen, dan zijn er twee opties. Een complete waardering of een uitgebreide waardering. Ontdek wat voor jou nodig is en neem contact op.

Afspraak maken?

Op zoek naar professionele ondersteuning? Bij elke financiële vraag kunnen wij u professioneel ondersteunen

Vragen en antwoorden

Waarom hanteren we deze tarieven?

We hebben heel veel onderzoek gedaan bij onze klanten en in de markt. Daaruit kwam dat onduidelijk is welke tarieven bedrijfsadviseurs rekenen. Anders gezegd, wat het kost om je bedrijf te verkopen of om een waardebepaling te laten doen. Wij rekenen daarmee af en bieden daarom voor de meeste situaties super concurrerende vaste tarieven aan.

Kan ik zelf kiezen welke adviseur me helpt?

Uiteraard. Het maakt hierbij geen verschil in tarief, maar elk van onze specialisten heeft wel zijn eigen expertise. Daarom is het vaak verstandig om met ons te kijken welke adviseur je het beste kan helpen.

Waarom zijn niet alle tarieven vast?

Niet alle tarieven zijn vast en dat doen we in belang van onze klanten. Dat leggen we uit. Als je een bedrijf zou kopen waarbij een adviseur werkt met een succesfee zou het zo kunnen zijn dat de aankoop er doorheen wordt gedrukt door de adviseur omdat hij anders niet betaald wordt. Dat is natuurlijk niet eerlijk, want waarschijnlijk betaal je dan niet de beste prijs. Dit is vanzelfsprekend anders bij de verkoop van je bedrijf. Daar is een succesfee heel logisch, want dan doet iedereen er alles aan om een zo hoog mogelijke verkoopprijs te realiseren.

Wanneer krijg ik korting?

Omdat veel bedrijven eerst een kort adviesgesprek waarderen, werken wij met het intake-pakket met 2 adviesgesprekken van elk 1,5 uur. Je kunt dan allerlei vragen stellen over hoe de waarde van het bedrijf wordt bepaald, wat de kans op succes is bij verkoop, wat je kunt doen als je je wilt gaan inkopen en natuurlijk ook als je financiering zoekt. Zelfs bij omzetting van een eenmanszaak of VOF naar een BV kan je deze gesprekken inzetten. En als je daarna besluit om ons in te schakelen krijg je dit volledige bedrag als korting op jouw waarderingen, begeleiding, bemiddeling en advies.

Jump Corporate Finance

Bel ons vandaag nog