Tarieven

Eigenlijk weet je bij geen enkel kantoor vooraf waar je aan toe bent. Toch?

Nou, wij vertellen je dat wel eerlijk vooraf. En daarom bieden we voor de meest voorkomende situaties een vast tarief aan.

En wil je alleen een korte intake met 3 uur advies? Dan kan dat natuurlijk ook en ga je daarna alsnog dieper met ons op de zaak in, dan halen we dit bedrag gewoon van het vervolg af. Wel zo eerlijk.

Begeleiding bij bedrijfsoverdracht

Er zijn drie soorten overdracht. Je kunt je inkopen in een organisatie, je kunt een ander uitkopen en je kunt zelf jouw bedrijf verkopen. Hieronder zie je hoe we kunnen helpen met open en eerlijke tarieven.

Bedrijfswaardering

Als het nodig is om een waardebepaling van het bedrijf te doen, dan zijn er twee opties. Een complete waardering of een uitgebreide waardering. Ontdek wat voor jou nodig is en neem contact op.

Afspraak maken

Gratis en vrijblijvend met ons bespreken wat we voor jou kunnen betekenen?

Vragen en antwoorden

Voordat je met ons wilt werken heb je natuurlijk vragen. En dat snappen we.

Waarom hanteren we deze tarieven?

We hebben heel veel onderzoek gedaan bij onze klanten en in de markt. Daaruit kwam dat onduidelijk is welke tarieven bedrijfsadviseurs rekenen. Anders gezegd, wat het kost om je bedrijf te verkopen of om een waardebepaling te laten doen. Wij rekenen daarmee af en bieden daarom voor de meeste situaties super concurrerende vaste tarieven aan.

Kan ik zelf kiezen welke adviseur me helpt?

Uiteraard. Het maakt hierbij geen verschil in tarief, maar elk van onze specialisten heeft wel zijn eigen expertise. Daarom is het vaak verstandig om met ons te kijken welke adviseur je het beste kan helpen.

Waarom zijn niet alle tarieven vast?

Niet alle tarieven zijn vast en dat doen we in belang van onze klanten. Dat leggen we uit. Als je een bedrijf zou kopen waarbij een adviseur werkt met een succesfee zou het zo kunnen zijn dat de aankoop er doorheen wordt gedrukt door de adviseur omdat hij anders niet betaald wordt. Dat is natuurlijk niet eerlijk, want waarschijnlijk betaal je dan niet de beste prijs. Dit is vanzelfsprekend anders bij de verkoop van je bedrijf. Daar is een succesfee heel logisch, want dan doet iedereen er alles aan om een zo hoog mogelijke verkoopprijs te realiseren.

Wanneer krijg ik korting?

Omdat veel bedrijven eerst een kort adviesgesprek waarderen, werken wij met het intake-pakket met 2 adviesgesprekken van elk 1,5 uur. Je kunt dan allerlei vragen stellen over hoe de waarde van het bedrijf wordt bepaald, wat de kans op succes is bij verkoop, wat je kunt doen als je je wilt gaan inkopen en natuurlijk ook als je financiering zoekt. Zelfs bij omzetting van een eenmanszaak of VOF naar een BV kan je deze gesprekken inzetten. En als je daarna besluit om ons in te schakelen krijg je dit volledige bedrag als korting op jouw waarderingen, begeleiding, bemiddeling en advies.