Tarieven

Vooraf het eerlijke verhaal

Onze tarieven

Eigenlijk weet je bij geen enkel financieel kantoor vooraf waar je aan toe bent. Tarieven of prijzen blijven onduidelijk. Toch? Wij vertellen je dat wel eerlijk vooraf. En wij bieden je voor de meest voorkomende situaties een vast tarief aan.

Als je contact met ons opneemt volgt er eerst een gratis adviesgesprek van 1 uur. Online, telefonisch of bij ons op kantoor.

Wil je iets uitwerken, bijvoorbeeld een scherp bod of een voorstel tot in- of uitkoop dan ben je goed geholpen met onze privé workshop met 3 uur advies voor €650 ex BTW.

Wel zo eerlijk. Nog vragen over onze prijstelling? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact op.

Investeerders zoeken

Tarieven adviestraject

Wij werken op basis van een vast uurtarief van €250 ex BTW voor adviestrajecten

Voor grotere opdrachten zoals een volledig inkoop-, uitkoop- of verkooptraject (meer dan 25 uur) maken wij voor jou een op maat gemaakte offerte. Wij kunnen werken met de combinatie van een verlaagd uurtarief en een success fee.

Investeerders zoeken

Waarderingsrapport vanaf €4.950,- ex BTW

Wil je een waarderingsrapport van jouw bedrijf laten opstellen? Wij bieden twee verschillende pakketten aan. Een compleet en een uitgebreid rapport. Zo heb je zelf de keuze.

Handtekening bedrijf kopen

Privé workshop van 3 uur voor €650,- ex BTW

Unieke mogelijkheid om binnen één dagdeel jouw financiële vragen op te lossen met één van onze adviseurs. In een interactieve sessie bij ons op kantoor kun je met al je vragen en plannen naar ons toe komen. In 3 uur kijken wij naar zaken de waardebepaling, de leencapaciteit en de beste onderhandelingsstrategie om jouw plannen werkelijkheid te maken.

Alexander Thomassen

Direct contact met één van onze financieel adviseurs?

Op zoek naar professionele ondersteuning bij het verkopen van je bedrijf? Wij helpen je graag tijdens het gehele proces.

Privé workshop van 3 uur voor €650,-

Soms wil je eerst met een expert de diepte in, bijvoorbeeld om een idee van de waarde van je onderneming te krijgen, om een complexe onderhandeling voor te bereiden of om een zakelijk voorstel inzake koop of verkoop van aandelen uit te werken.

In dat geval bieden wij jou een interactieve, privé workshop aan met één van onze adviseurs voor de duur van 3 uur voor € 650,- ex BTW. Wij gaan dan in één dagdeel bij ons op kantoor met jou de cijfers analyseren, de waarde en de leencapaciteit vaststellen en samen een voorstel of een onderhandelingsstrategie uitwerken.

Bedrijfswaardering

Als het nodig is om een waardebepaling van het bedrijf te doen, dan zijn er twee opties. Een complete waardering of een uitgebreide waardering. Ontdek wat voor jou nodig is en neem contact op.

Afspraak maken?

Op zoek naar professionele ondersteuning? Bij elke financiële vraag kunnen wij u professioneel ondersteunen

Vragen en antwoorden

Waarom hanteren we deze tarieven?

We hebben heel veel onderzoek gedaan bij onze klanten en in de markt. Daaruit kwam dat onduidelijk is welke tarieven financiële adviseurs rekenen. Anders gezegd, wat het kost om je bedrijf te verkopen of om een waardebepaling te laten doen. Wij rekenen daarmee af en bieden daarom voor de meeste situaties concurrerende vaste tarieven aan.

Kan ik zelf kiezen welke adviseur me helpt?

Uiteraard. Het maakt hierbij geen verschil in tarief, maar elk van onze specialisten heeft wel zijn eigen ervaring en expertise. Daarom is het vaak verstandig om met ons te kijken welke adviseur je het beste kan helpen.

Waarom zijn niet alle tarieven vast?

Niet alle tarieven zijn vast en dat doen we in belang van onze klanten. Dat leggen we uit. Als je een bedrijf wil kopen met onze adviseur dan wil je kunnen weglopen van een slechte deal. Bij aankooptransacties werken we daarom niet met succes fees. Dit is anders bij de verkoop van je bedrijf. Daar is een succes fee meer toepasselijk, want dat stimuleert de adviseur om een hoge verkoopprijs te realiseren. En je betaalt alleen bij succes. Voorwaarde van de succes fee is dat het succes wat we nastreven in jouw belang is. Als jij zelf nog twijfels hebt over het verkopen van je bedrijf of over de voorwaarden voor verkoopdeal dan kan je beter kiezen voor een vast tarief, zodat je daar niet met je adviseurs discussies over krijgt.

Wanneer krijg ik korting?

Omdat veel bedrijven eerst een kort adviesgesprek waarderen, werken wij met het intake-pakket van 1 gratis adviesgesprek van maximaal  1 uur. Je kunt dan allerlei vragen stellen over hoe de waarde van jouw bedrijf wordt bepaald, wat de kans op succes is bij verkoop, wat je kunt doen als je je wilt gaan inkopen en natuurlijk ook als je financiering zoekt. Zelfs bij omzetting van een eenmanszaak of VOF naar een BV kan je dit gesprek gebruiken.

Jump Corporate Finance

Bel ons vandaag nog