Ons team

Over ons

Ontmoet het Jump Corporate Finance Team

Alexander Thomassen

In- en uitkoop aandeelhouders

Alexander heeft 23 jaar bij ING gewerkt als specialist en teamleider bedrijfsoverdracht en waardebepaling voor familiebedrijven en DGA’s.Hij is onze specialist op het gebied van in- en uitkoop van aandeelhouders, management buyout en waardebepaling. 

 

Philip van der Hoek

Philip van der hoek

Vastgoed

Philip is onze man op het gebied van commercieel, zakelijk vastgoed. Philip is bijzonder thuis in de wereld van vastgoedfinancieringen en hij weet wat er te koop is in de markt van banken, vastgoedbeleggers en institutionele investeerders. Philip bedient een aantal grote vastgoedfinanciers waarbij hij aanzienlijke besparingen op rente en kosten voor zijn klanten heeft gerealiseerd.

Juan Weijers

Juan Weijers

Sparringspartner

Juan is als ondernemer betrokken en zorgt ervoor dat op de achtergrond alle informatieve stromen worden gecontroleerd en geoptimaliseerd voor de meest soepele klantbeleving en persoonlijke contacten.

Ben Kaal

Ben Kaal

Waardebepaling & medewerkersparticipatie

Ben is onze specialist op gebied van waardebepaling en van medewerkersparticipaties. Met bijna 25 jaar ervaring is hij dé specialist in waardebepaling van bedrijven en in het opzetten of aanpassen van participatieregelingen. Ben heeft van huis uit veel kennis van de industriële toeleveranciers van de agrarische sector.

Pieter Westland

Pieter Westland

Financieringen

Pieter is 17 jaar zakenbankier bij o.a. Rabobank geweest en daarom zeer ervaren in het vinden van financieringsoplossingen binnen het MKB. Pieter heeft veel ervaring met commercieel vastgoed en hij is met name thuis is in de sectoren groothandel, industrie en handel. 

  

Peter Paauw

Peter Paauw

Business administration

Peter zorgt voor alle administratieve zaken, waardoor de financiele processen op die manier zijn georganiseerd dat onze professionals zich bezig kunnen houden met de zaken waar zij goed in zijn. 

Michiel Dullaert

Michiel Dullaert

Aan- en verkoop van bedrijven

Michiel is een zeer ervaren adviseur op het gebied van aan- en verkopen van ondernemingen. Ooit begonnen als zakenbankier bij ING, heeft Michiel de afgelopen 10 jaar succesvol tientallen bedrijven in met name de ICT sector helpen overdragen. Hij is daarnaast register valuator en daarom gespecialiseerd in waarderingsvraagstukken.

Maarten Koolen

Maarten Koolen

Marketing

Maarten is als jurist verder gespecialiseerd in marketing en zorgt daarbij voor de continue verbetering van processen binnen JUMP bedrijfsovernames waardoor een sterke organisatie is gecreëerd. 

    

 

Afspraak maken

Gratis en vrijblijvend met ons bespreken wat we voor jou kunnen betekenen?

Waar we trots op zijn…

Begin nu

Maak eens kennis met ons…

Dagelijks werken we voor grote en kleine organisaties en worden we gevraagd voor waardebepalingen, fusies, overnames en mediation. Ontdek wat onze klanten zijn en waar we in gespecialiseerd zijn.