Over ons

Over ons

Ontmoet het Jump Corporate Finance Team

Alexander Thomassen

In- en uitkoop aandeelhouders

Alexander heeft 23 jaar bij ING gewerkt als specialist en teamleider bedrijfsoverdracht en waardebepaling voor familiebedrijven en DGA’s.Hij is onze specialist op het gebied van in- en uitkoop van aandeelhouders, management buyout en waardebepaling. 

 

Ben Kaal

Ben Kaal

Waardebepaling & medewerkersparticipatie

Ben is onze specialist op gebied van waardebepaling en van medewerkersparticipaties. Met bijna 25 jaar ervaring is hij dé specialist in waardebepaling van bedrijven en in het opzetten of aanpassen van participatieregelingen. Ben heeft van huis uit veel kennis van de industriële toeleveranciers van de agrarische sector.

Juan Weijers

Juan Weijers

Sparringspartner

Juan is als ondernemer betrokken en zorgt ervoor dat op de achtergrond alle informatieve stromen worden gecontroleerd en geoptimaliseerd voor de meest soepele klantbeleving en persoonlijke contacten, zodat je zeker weet dat jouw traject het soepelste verloopt met de beste ondersteuning via jouw eigen contactpersoon binnen onze organisatie.

Peter Paauw

Peter Paauw

Business Administration

Peter zorgt voor alle administratieve zaken, waardoor de financiele processen op die manier zijn georganiseerd dat onze professionals zich bezig kunnen houden met de zaken waar zij goed in zijn. 

Maarten Koolen

Maarten Koolen

Marketing

Maarten zorgt er al jaren voor dat onze organisatie stabiel groeit en is daarom een van de belangrijkste personen binnen Jump, omdat hij voor zekerheid zorgt die key is voor klanten van een adviesbureau. 

Alexander Thomassen

Direct contact met één van onze financieel adviseurs?

Op zoek naar professionele ondersteuning bij het verkopen van je bedrijf? Wij helpen je graag tijdens het gehele proces.

Wie gingen jou voor

Privé workshop van 3 uur voor €650,-

Soms wil je eerst met een expert de diepte in, bijvoorbeeld om een idee van de waarde van je onderneming te krijgen, om een complexe onderhandeling voor te bereiden of om een zakelijk voorstel inzake koop of verkoop van aandelen uit te werken. 

Onze diensten

Waar wij jou bij kunnen helpen

Bedrijf succesvol verkopen

Bedrijf verkopen

Een bedrijf verkopen is een complex proces dat voor ons geen geheimen kent. Heb je hulp nodig bij het verkopen van jouw bedrijf? Met onze expertise en ervaring zorgen wij voor een succesvolle verkoop.

Bedrijf kopen - jump corporate finance

Bedrijf kopen

Bij het kopen van een onderneming zijn vele aspecten van belang. Wij ondersteunen je graag bij het in kaart brengen van de kosten en de manier waarop de financiering geregeld dient te worden.

Presentatie geven om Investeerders te zoeken

Investeerders zoeken

Om een onderneming te starten is startkapitaal nodig. Heb je hulp nodig bij het zoeken naar de juiste investeerders? Wij kunnen je helpen met verschillende manieren van bedrijfsfinanciering.

Management buy in

Inkopen in een andere organisatie of juist een deel verkopen? Wij kunnen je helpen bij de analyse en waardebepaling van de onderneming tot een succesvolle overeenkomst.

Jump Corporate Finance

Bel ons vandaag nog