088-2428365
Ons team

Waar we trots op zijn...

Lemontree
Blix
Anderson MacGyver
Bio Connect

Team

Ontmoet ons team

Alexander Thomassen

Bedrijfsovernames

Alexander heeft 23 jaar bij ING gewerkt als specialist voor familiebedrijven en bedrijfsoverdracht. Sindsdien is hij onze specialist op gebied van het familiebedrijf, waardebepaling en overnames.

Philip van der Hoek

Philip van der hoek

Corporate finance

Philip is strategisch sparringspartner voor management en aandeelhouders van bedrijven waarbij hij zich richt op fusies, overnames, financieel management en (her)structurering van bedrijven.

Juan Weijers

Juan Weijers

Sparringspartner

Juan is als ondernemer betrokken en zorgt ervoor dat op de achtergrond alle informatieve stromen worden gecontroleerd en geoptimaliseerd voor de meest soepele klantbeleving en persoonlijke contacten.

Ben Kaal

Ben Kaal

Financiering & waardebepaling

Ben is de specialist op gebied van financiering, waardebepaling, bedrijfsoverdracht en herstructurering. Met bijna 25 jaar ervaring in binnen- en buitenland is hij de professional voor het mid-market segment.

Pieter Westland

Pieter Westland

Optimaliseren van financieringen

Pieter is 17 jaar bankier geweest en daarom onlosmakelijk verbonden met het optimaliseren van financieringsoplossingen binnen het MKB waarbij hij gespecialiseerd is in groothandel, industrie en vastgoed.

Peter Paauw

Peter Paauw

Business administration

Peter zorgt voor alle administratieve zaken, waardoor de financiele processen op die manier zijn georganiseerd dat onze professionals zich bezig kunnen houden met de zaken waar zij goed in zijn.

Michiel Dullaert

Michiel Dullaert

Alternatieve financiering

Michiel is register valuator en daarom gespecialiseerd in waarderingsvraagstukken en is hij de man op gebied van alternatieve financiering waarbij de optimale financieringsstructuur een grote rol speelt.

Maarten Koolen

Maarten Koolen

Marketing

Maarten is als jurist verder gespecialiseerd in marketing en zorgt daarbij voor de continue verbetering van processen binnen JUMP bedrijfsovernames waardoor een sterke organisatie is gecreeerd.

Begin nu

Maak eens kennis met ons…

Dagelijks werken we voor grote en kleine organisaties en worden we gevraagd voor waardebepalingen, fusies, overnames en mediation. Ontdek wat onze klanten zijn en waar we in gespecialiseerd zijn.