088-2428365

Wie we zijn

de specialist voor bedrijfsoverdracht, financiering en investeringen
Afspraak maken
ONS KORTE VERHAAL
De beste papers, goede tools en ontzettend veel uitleg. Op onze website vind je werkelijk alles over bedrijfsovernames, investeringen en financiering. Hierbij kun je denken aan uitleg over het kopen van een bedrijf, maar ook hoe je overnamefinanciering regelt en investeringen optimaliseert.
Onze professionals komen uit het bedrijfsleven en hebben bij de grote banken van Nederland gewerkt op gebied van financiele, fiscale en juridische zaken. Op die manier is altijd het perfecte team samen te stellen zodat we je bedrijf het beste kunnen begeleiden bij belangrijke stappen.
ONZE BELOFTES & PRINCIPES
Hoge slaginskans
Meer dan 96 % van de bedrijfsoverdrachten en investeringsrondes die wij begeleiden slagen door onze onvoorwaardelijke inzet en gave om de juiste multidisciplinaire teams samen te stellen als dat nodig is.
Ervaring
Ervaring is één ding, maar de juiste kennis en deskundigheid in huis hebben is zeker zo belangrijk. Daarom hebben wij professionals binnen elk gebied van de bedrijfsovername en de juridische en financiele aspecten daarvan.
Persoonlijk contact
Maar persoonlijk contact is toch het lekkerste. Zeker als je echt de stap gaat maken, want dan is een paper leuk en een tool handig, maar wil je eigenlijk gewoon de beste professionals in de markt spreken. En dat is precies wat wij je graag bieden: persoonlijk contact.
LEIDERSCHAP
De mensen achter ons merk
Alexander Thomassen

Alexander Thomassen

Financieel professional

Alexander heeft 23 jaar bij ING gewerkt als specialist voor familiebedrijven en bedrijfsoverdracht. Sindsdien is hij onze specialist op gebied van het familiebedrijf, waardebepaling en overnames.

Ben Kaal

Ben Kaal

Financieel professional

Ben is de specialist op gebied van financiering, waardebepaling, bedrijfsoverdracht en herstructurering. Met bijna 25 jaar ervaring in binnen- en buitenland is hij de professional voor het mid-market segment.
Stefan Antonissen

Stefan Antonissen

Financieel professional

Stefan heeft ruim 25 jaar ervaring op gebied van herstructurering en aankoop en verkoop van bedrijven. Ook begeleidt hij regelmatig bedrijven die hun bedrijfsstrategie moeten aanpassen om te kunnen groeien of voortbestaan.
HET TEAM
Gevoerd door passie
Albert van Lunteren

Albert van Lunteren

Financieel bedrijfskundige

Albert is als financieel bedrijfskundige opgeleid een heeft daarna Nima A en B en Post-HBO bedrijfsoverdracht gestudeerd. Daarnaast heeft ABN Amro hem de eerste kneepjes van het vak geleerd, zodat hij nu een ware professional is.
Herman Olde Hartmann

Herman Olde Hartmann

Familiebedrijven

Herman is gespecialiseerd in familebedrijven en staat daar eigenaren, directeuren en Raden van Bestuur bij met zijn kennis en ervaring die hij inmiddels ook opdoet als commissaris van beursgenoteerder bedrijven als CTAC.
Boudewijn Pelgrim

Boudewijn Pelgrim

Vastgoed

Boudewijn is de specialist binnen vastgoed, borgstelling en ondernemingsfinanciering. In het verlengde hiervan bepaalt hij ook de strategie bij overnames, bedrijfsopvolging en herstucturering.
Marcel Ploumen

Marcel Ploumen

MKB

Marcel is de MKB-professional en specialist binnen het mid-market segment. Na Directeur Bedrijven van de Rabobank geweest te zijn helpt hij ondernemers nu met financiering en bedrijfskundige vragen.

Meer info of een afspraak maken?

088-2428365

info@managementbuyout.nl

Savannahweg 17, 3542 AW, Utrecht